«Ось у цьому й причина пропущеного м’яча»: Михалик прокоментував втрачену перемогу Динамо над Рейнджерс

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
134
0 голосів
«Ось у цьому й причина пропущеного м’яча»: Михалик прокоментував втрачену перемогу Динамо над Рейнджерс
Тарас Михалик. Фото: Динамо
Тарас Михалик прокоментував поєдинок, в якому київське Динамо не зуміло обіграти шотландський Рейнджерс в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

У вівторок, 6 серпня, київське Динамо зіграло внічию із шотландським Рейнджерс (1:1) у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Екс-гравець киян та збірної України Тарас Михалик ексклюзивно для «УФ» підбив підсумки поєдинку:

«Я не скажу, що Рейнджерс награв на нічию. Динамо виглядало цікавіше. Прикро, що 20 секунд не дотерпіли. Я не скажу, що перемога в один гол давала б значну перевагу перед другим матчем. У Глазго буде набагато важче. Проте, звісно, виграти перед виїздом було б краще, ніж звести матч внічию.

Коли ти 94 хвилини тримаєшся, а потім пропускаєш.. Дуже прикро. Я так і не зрозумів, навіщо це було робити – в тому моменті розігрувати, коли треба було просто вибити м'яч. Ось у цьому й причина пропущеного м’яча.Дуже хороший матч, багато моментів створили, але кінцівка підкачала».

🔥Відео голів🔥

  • Зазначимо, що матч-відповідь пройде 13 серпня о 21:45 за київським часом.
  • 9 серпня Динамо в рамках другого туру УПЛ зіграє на виїзді проти Вереса. Гра розпочнеться о 18:00.
  • Переможець пари зіграє у наступному раунді відбору проти найкращої команди протистояння Зальцбург – Твенте. Перший матч виграли австрійці з рахунком 2:1.
  • Реакція фанатів Динамо на нічийний результат у грі проти Рейнджерс.