«Повинні цим скористатися»: Михайличенко назвав головну перевагу Динамо над Рейнджерс

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
103
1 голос
«Повинні цим скористатися»: Михайличенко назвав головну перевагу Динамо над Рейнджерс
Олексій Михайличенко. Фото: Google
Колишній головний тренер збірної України та київського Динамо Олексій Михайличенко поділився думками про матч в рамках третього кваліфікаційного раунду відбору між Динамо та Рейнджерс.

Олексій Михайличенко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎» заявив, що київське Динамо буде діяти у зустрічі Ліги чемпіонів швидше за суперника, яким є Рейнджерс.

«Перш за все, це буде боротьба характерів. Перша вдала передача, перше вигране єдиноборство, перший удар – такі моменти додають впевненості. Мені здається, Динамо буде мати перевагу у швидкості і повинно цим скористатися‎», – сказав фахівець.

  • Британський таблоїд FourFourTwo цьогоріч включив Михайличенка до списку 32-ох найкращих гравців, які будь-коли тріумфували на Олімпіаді за весь час її проведення.
  • За час професійної кар’єри Олексій Михайличенко виступав за київське Динамо, італійську Сампдорію та шотландський Рейнджерс.
  • Динамо вже сьогодні, 6 серпня, проведе перший поєдинок з Рейнджерс в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.
  • Матч пройде у польському місті Люблін і розпочнеться о 21:00 за київським часом.