Луніну зробили привабливу пропозицію: українець може продовжити кар’єру у клубі екстренера Шахтаря, це не Мілан

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1003
1 голос
Луніну зробили привабливу пропозицію: українець може продовжити кар’єру у клубі екстренера Шахтаря, це не Мілан
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін потрапив до сфери інтересів французького Марселя, який тренує колишній керманич донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі.

Андрій Лунін все ще має шанси покинути Реал цього літа. Французькі ЗМІ стверджують, що українець серйозно зацікавив одного з грандів Ліги 1 Марсель. До того ж, боси провансальців вже мали розмову з представниками Реала щодо трансферу українця. Інформує портал порталу FootMarseille.

За інформацією джерела, новий головний тренер Марселя, а це колишній наставник донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі навіть гарантує Луніну місце у стартовому складі, що може стати вирішальним аргументом для українця.

  • Марсель у сезоні 2023/24 років посів восьме місце у підсумковій турнірній таблиці Ліги 1 і у новій кампанії гратиме лише на  внутрішній арені.
  • У сезоні 2023/24 років Андрій Лунін відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українського стража воріт з Реалом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів у європейській валюті.
  • Новий сезон для Реала розпочнеться матчем за Суперкубок УЄФА проти італійської Аталанти, який заплановано на 14 серпня.
  • Де Дзербі працював з Шахтарем у сезоні 2021/2022 років. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну італієць залишив свою посаду у донецькому клубі та очолив англійський Брайтон.