«Олександр вже сьогодні доєднається до команди»: в Поліссі розповіли про деталі співпраці з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
219
0 голосів
«Олександр вже сьогодні доєднається до команди»: в Поліссі розповіли про деталі співпраці з Усиком
Олександр Усик. Фото: Google
Олександр Денисов заявив, що абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик приєднається до житомирського Полісся перед матчем-відповіддю проти Олімпією у кваліфікації Ліги конференцій.

Полісся анонсувало спільну подію, пов'язану з Олександром Усиком на 1 серпня, коли клуб зіграє матч-відповідь проти Олімпії у кваліфікації Ліги конференцій.

Олександр Денисов заявив, що абсолютний чемпіон світу з боксу приєднається до стану команди перед важливою грою в рамках єврокубків:

«Усик точно доєднується до команди, він буде з нею, а от всі подальші події ще у секреті. Раджу нашим вболівальникам продовжувати активно слідкувати за офіційними ресурсами нашого клубу.

Скажу лише, що Олександр вже сьогодні доєднається до команди і в середу його можна буде побачити на відкритому тренуванні Полісся», – сказав Денисов в коментарі для Terrikon.

Нагадаємо, що Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

  • Якщо житомирський клуб зуміє пройти Олімпію, то в третьому раунді відбору до ЛК зіграє з невдахою пари другого раунду кваліфікації до Ліги Європи – Шериф/Ельфсборг.
  • Олександр Усик підписав контракт із Поліссям ще влітку 2023 року, однак поки так і не дебютував за першу команду.