«Моя оцінка щодо тренера та команди – позитивна»: Шевченко – про виступ збірної України на Євро-2024 (U-19)

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
370
0 голосів
«Моя оцінка щодо тренера та команди – позитивна»: Шевченко – про виступ збірної України на Євро-2024 (U-19)
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент УАФ Андрій Шевченко прокоментував матч юнацької збірної України з Францією в рамках півфіналу юнацького чемпіонату Європи та підбив підсумки турніру.

У четвер, 25 липня, збірна України (U-19) програла одноліткам із Франції (0:1) у півфіналі Євро-2024. Підопічні Дмитра Михайленка завершили свої виступи на турнірі у Північній Ірландії.

Президент УАФ Андрій Шевченко оцінив гру команди та роботу тренерського штабу на юнацькому Євро:

«Хлопці провели дуже гарний турнір. Вони виконали всі завдання, які перед ними стояли, вийшли з групи та потрапили на чемпіонат світу. Вони зіграли дуже хороший матч і здобули важливу перемогу над Італією. Із Францією хлопці зіграли на рівних. Французи – потужна команда, але ми мали шанси і програли мінімально.

Якщо оцінювати весь турнір, то моя оцінка позитивна, що стосується і тренера, і всієї команди. Будуть готуватися до чемпіонату світу. У них дуже сильна мотивація, гарний колектив і вони гідно представляли Україну», – заявив Шевченко в коментарі для УАФ.

  • Зазначимо, що досягнувши півфіналу, збірна України кваліфікувалася на чемпіонат світу U-20), який відбудеться у 2025 році в Чилі.
  • У фіналі Євро-2024 Франція зіграє проти Іспанії. Матч пройде у неділю, 28 липня.