«Величезне бажання створити щось історичне»: тренер Полісся – про очікування від старту клубу в Лізі конференцій

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
157
0 голосів
«Величезне бажання створити щось історичне»: тренер Полісся – про очікування від старту клубу в Лізі конференцій
Імад Ашур. Фото: Полісся
Головний тренер житомирського Полісся Імад Ашур поділився очікуваннями від поєдинку в рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти словенської Олімпії.

25 липня відбудеться поєдинок другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій сезону 2024/25 між Олімпією та Поліссям, який стане першим в історії єврокубковим матчем для житомирян.

Зустріч пройде на стадіоні «Стожіце» у столиці Словенії Любляні. Гра розпочнеться о 20:00 за Києвом.

Головний тренер Полісся Імад Ашур поділився очікуваннями від поєдинку проти словенської команди:

«Історичний поєдинок, історичний настрій, чарівний. Дуже був цікавий, непередбачуваний зі складнощами, але нормальними для будь-якого процесу в період підготовки. Вийшли наразі на заключний тиждень перед стартом. В гарному настрої, з величезним бажанням створити щось історичне.

Ми все робимо для того, щоб досягати максимального результату в кожній грі. Вже гра розставить все по місцям, бо ми дуже хочемо для себе зрозуміти на якому етапі ми знаходимось зараз і тільки гра на це може дати відповідь. Але безумовно ми готуємось грати на перемогу», – заявив тренер на передматчевій пресконференції.

Якщо житомирський клуб зуміє пройти Олімпію, то в третьому раунді відбору до ЛК зіграє з невдахою пари другого раунду кваліфікації до Ліги Європи – Шериф/Ельфсборг.