Кривбас визначився із домашнім стадіоном на єврокубки: де підопічні Вернидуба прийматимуть чеську Вікторію

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
154
0 голосів
Кривбас визначився із домашнім стадіоном на єврокубки: де підопічні Вернидуба прийматимуть чеську Вікторію
Стадіон «Кошице». Фото: Google
Криворізький Кривбас проводитиме свої домашні матчі кваліфікації в єврокубках у словацькому Кошице, яке є містом-побратимом Кривого Рогу.

Криворізький Кривбас офіційно підтвердив інформацію, що клуб проводитиме свої домашні єврокубкові поєдинки у словацькому Кошице на однойменній футбольній арені у Кошице, що вміщує 12 555 глядачів.

«Основним критерієм при визначенні стадіону на ці раунди була логістика. Ми розглядали арену в Кошице з самого початку, але вона вже була задіяна іншим українським клубом. Після зняття цієї команди зі змагань ми отримали дозвіл і тепер можемо офіційно підтвердити, що Кривбас зіграє матчі єврокубків у Словаччині.

Зі стадіоном на групову стадію ми давно визначились – це одна з арен Євро-2024, у місті Кельн, але зараз про це говорити ще зарано. Попереду дуже важкі матчі кваліфікації», – зазначив віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін в коментарі для клубної пресслужби.

Зазначимо, що Кривий Ріг і Кошице – міста-побратими. У 2017 році між містами була укладена Декларація про співробітництво в галузі спорту.

  • Команда Юрія Вернидуба в минулому сезоні стала третьою в УПЛ, завдяки чому прийме участь у третьому раунді кваліфікації до Ліги Європи.
  • Суперником криворізького клубу у відборі стала чеська Вікторія Плзень. Ігри третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи заплановані на 8 і 15 серпня.