Майбутній трансфер Луніна все ближче: два клуби АПЛ готові прийняти умови Реалу щодо переходу українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
495
0 голосів
Майбутній трансфер Луніна все ближче: два клуби АПЛ готові прийняти умови Реалу щодо переходу українця
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар Андрій Лунін з високою ймовірністю залишить мадридський Реал цього літа. Арсенал та Челсі готові заплатити за українця 30 мільйонів євро.

Раніше з'явилася інформація, що відхід українського голкіпера Андрія Луніна із мадридського Реалу цього літа є доволі ймовірним.

Українець перебуває у сфері інтересів двох англійських клубів, які готові заплатити 30 мільйонів євро за трансфер, повідомляє видання El Gol Digital.

Однією із цих команд є Челсі, який окрім Андрія Луніна, також розглядає можливість підписання Філіпа Йоргенсена із Вільярреала та Гіоргі Мамардашвілі із Валенсії.

Другим клубом АПЛ, який зацікавлений у переході українця, є Арсенал. Лондонський клуб вже отримав «зелене світло» від Реалу на початок перемовин.

Зазначається, що головний тренер «канонірів» Мікель Артета очікує, що Андрій Лунін зможе нав'язати боротьбу за місце у стартовому складі Давіду Раї.

  • Андрій Лунін у минулому сезоні провів за «вершкових» 31 матч у всіх турнірах, пропустивши 32 голи і зберігши свої ворота «сухими» у 12 поєдинках.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.
  • Контракт Андрія Луніна із мадридським клубом діє до 30 червня 2025 року.