Лупашко дав перше інтерв'ю після відставки Маркевича: головний тренер Карпат назвав свою ключову задачу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
542
0 голосів
Лупашко дав перше інтерв'ю після відставки Маркевича: головний тренер Карпат назвав свою ключову задачу
Владислав Лупашко. Фото: Google
Новоспечений головний тренер львівських Карпат Владислав Лупашко заявив, що хоче подарувати вболівальникам львів'ян яскраві емоції та гарний футбол.

У четвер, 18 липня, Карпати офіційно оголосили про припинення співпраці зі своїм головний тренером Мироном Маркевичем. Очолив команду Владислав Лупашко.

Новоспечений головний тренер Карпат назвав свою головну задачу у львівському клубі:

«Працюючи у такому клубі, ти маєш віддаватися на усі сто відсотків. Ми хочемо подарувати фанатам яскраві емоції та гарний футбол. Сподіваюся, що під час матчів Карпат люди на дві години забуватимуть про проблеми, які оточують нас, та радітимуть успіхам команди. Як на мене, у цьому полягає одне з головних завдань тренера.

Ми знаємо усіх футболістів основної команди, але невдовзі познайомимося ближче. До старту сезону залишилося не так багато часу, але ми працюватимемо в інтенсивному режимі дворазових тренувань, щоб прискорити процес інтеграції до нових вимог», – сказав Лупашко в коментарі для клубної пресслужби.

  • Карпати за підсумками минулого сезону з другого місця у Першій лізі напряму вийшли до УПЛ. Чемпіонські перегони вони програли Інгульцю Владислава Лупашка.
  • 3 серпня «леви» стартуватимуть у новій кампанії УПЛ гостьовим поєдинком проти рівненського Вереса.