«Партизан просто ховався від Динамо»: журналіст оцінив перший матч сезону суперника киян у відборі ЛЧ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
593
2 голоси
«Партизан просто ховався від Динамо»: журналіст оцінив перший матч сезону суперника киян у відборі ЛЧ
Радість гравців Партизана. Фото: Google
Колишній заступник головного редактора культового журналу Футбол Андрій Шахов поділився враженнями від гри першого туру сербської Суперліги між Напредаком та Партизаном (0:1).

Андрій Шахов спробував проаналізувати гру сербського Партизана, з яким вже у вівторок, 23 липня, доведеться зіграти київському Динамо в рамках першого поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Зробив це наш колега на прикладі матчу першого туру сербської Суперліги проти Напредака (1:0).

«Партизан залишив дуже дивне враження. Точніше враження не справив жодного. Команда першого тайму не те, що не була схожа на саму себе тайму другого, вона навіть по ходу однієї половини змінювалася до невпізнання. 

У першому таймі Партизан при втраті м'яча одразу відходив назад, зустрічаючи суперника біля центральної лінії і практично не намагаючись відібрати м'яч на половині Напредака. У другому таймі Партизан раптом увімкнув високий пресинг, а в кінцівці взагалі не давав суперникові продихнути, володіючи м'ячем». 

Досвідчений журналіст вважає, що команда з Белграда зовсім не просто так грала і не тому, що це був перший матч після літнього міжсезоння.

«Цілком можливо, Партизан просто ховався від київського Динамо, що Ліга чемпіонів – це зовсім інший рівень та інша мотивація, і проти Динамо ми побачимо зовсім іншу, набагато сильнішу та цілеспрямованішу команду», – написав Шахов на своїй сторінці у фейсбук.

  • Першу гру між Динамо та Партизаном буде зіграно найближчого вівторка, 23 липня. Початок гри, яка пройде у польському місті Люблін, о 21:00 за київським часом.
  • Поєдинок-відповідь заплановано на 31 липня. Гра в Белграді має розпочатися о 21:00.