«Кобін – такий цікавий «експерт»: лідер Інгульця пояснив, чому вирішив покинути стан новачка УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
87
1 голос
«Кобін – такий цікавий «експерт»: лідер Інгульця пояснив, чому вирішив покинути стан новачка УПЛ
Василь Кобін. Фото: ФК Інгулець
Вже колишній півзахисник Інгульця Сергій Панасенко заявив, що покинув клуб із Петрове через конфлікт з головним тренером команди – Василем Кобіним.

Сергій Панасенко в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» поділився подробицями розірвання контракту з Інгульцем:

«Планував допомагати команді й далі. Приїхав на збори, доєднався новий головний тренер Кобін – такий цікавий «експерт». Тренуємось 10 днів, потім повинен був бути виїзд на гру з Динамо і Кобін сказав мені, що я туди не їду та можу шукати нову команду.

Далі була розмова з Поворознюком, який сказав, що тренер не бачить мене в команді і я не підхожу під його стиль. Ось і вся історія: потиснули руки та розірвали контракт. З Поворознюком, виходить, розійшлися добре, а з Кобіним – не дуже».

Вже колишній півзахисник Інгульця розповів про деталі конфлікту з Василем Кобіним:

«Якщо чесно, то не знаю. Певний конфлікт у нас був ще у Металісті. Під час зборів у Туреччині я не зрозумів одну з тренувальних вправ і висловив свою думку. Відповідь Кобіна була: «Панасенко, out!», вигнав мене з тренувань на 10 днів. Поки я не тренувався, Кобіна звільнили та поставили замість нього серба Періцу Огненовича.

Після цього пройшло багато часу і коли його призначили, між нами відбулася телефонна розмова. Я у нього прямо запитав: «Враховуючи, що у нас був конфлікт, чи ви на мене розраховуєте, мені приїжджати на збори?» Він казав, що, звісно, все буде добре. А по факту: приїхав, 10 днів на зборах провів і він вирішив розірвати зі мною контракт».

  • У складі Інгульця Сергій Панасенко провів 28 зустрічей і три забитих м'ячі за два періоди в клубі (2016-2017, 2024).
  • Наразі гравець перебуває у статусі вільного агента.
  • За харківський Металіст півзахисник грав у сезоні 2022/23.