Динамо та Партизан залишаться без підтримки фанатів у гостьових матчах: УЄФА ухвалив рішення щодо вболівальників

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
257
0 голосів
Динамо та Партизан залишаться без підтримки фанатів у гостьових матчах: УЄФА ухвалив рішення щодо вболівальників
Ліга чемпіонів. Фото: Google
Динамо та Партизан гратимуть обидва матчі кваліфікації ЛЧ без виїзних уболівальників. Фанати української та сербської команд не зможуть підтримати свої команди у гостьових поєдинках.

Київське Динамо розпочне боротьбу за потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів з другого кваліфікаційного раунду, де суперником українців стане Партизан.

Фанати української та сербської команд не зможуть підтримати свої команди у гостьових поєдинках. Про це повідомляє офіційний сайт Партизана:

«На прохання Динамо, як господаря першого матчу, яке через військові обставини в Україні проводить свої матчі в Польщі, та можливі сутички серед вболівальників, насамперед через відносини між фан-групами двох клубів, а особливо після поїздки до рф на футбольний турнір, було ухвалено рішення на жодному з двох матчів не допускати присутності приїжджих вболівальників.

Це рішення було ухвалено за рекомендацією та в координації з місцевою владою Польщі, а також за порадою і схваленням УЄФА. Відповідно до досягнутої Партизан не буде просити квитки для своїх уболівальників на матч у Любліні та закликає своїх прихильників не подорожувати самостійно до Польщі», – йдеться у заяві.