«Футболісти Шахтаря не були готові до турніру»: екстренер Динамо назвав гравців України, які провалили Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
338
0 голосів
«Футболісти Шахтаря не були готові до турніру»: екстренер Динамо назвав гравців України, які провалили Євро-2024
Георгій Судаков. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич, коментуючи виступ збірної України на Євро-2024, назвав гравців, які провалили турнір.

Легенда київського Динамо та екстренер киян Олександр Хацкевич в інтерв'ю «УФ» назвав гравців збірної України, які провалилися на Євро-2024:

«Провалився Судаков. Поки Мудрик не навчиться грати на команду, а буде сподіватися на одну тільки швидкість і, як «вершник без голови», мчатиме вперед, то нічого доброго не буде. До Степаненка, з огляду на його можливості, не може бути жодних претензій. Не згоден із критикою, яка на нього вилилася...

Футболісти Шахтаря, якщо так подивитися, то теж не були готові до чемпіонату. Конопля, наприклад, якого замінив Тимчик. Так, сказати, що Олександр зіграв ефективніше, складно, тому що багато флангових передач не знаходять адресатів. Про яку якість можемо говорити у такій ситуації?»

  • Збірна України за підсумками групового етапу Євро-2024 фінішувала у квартеті зі збірними Словаччини, Румунії та Бельгії на четвертому місці.
  • Нагадаємо, що усі команди у групі набрали по чотири очки, але Україна мала найгіршу різницю забитих і пропущених голів. Як підсумок, підопічні Сергія Реброва не вийшли до плей-оф.