«Він – один із найкращих гравців у світі»: Лунін прокоментував перехід Мбаппе в Реал

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
123
1 голос
«Він – один із найкращих гравців у світі»: Лунін прокоментував перехід Мбаппе в Реал
Андрій Лунін. Фото: Google
На початку червня мадридський Реал оголосив про підписання Кіліана Мбаппе на правах вільного агента. Андрій Лунін прокоментував перехід француза в стан мадридців.

Український голкіпер Реалу Андрій Лунін прокоментував перехід Кіліана Мбаппе в мадридський клуб на правах вільного агента:

«Цікаво грати у команді з Мбаппе на особистому рівні, тому що ми усі знаємо його як гравця. Я хочу побачити його на тренуваннях, день за днем. В матчах він буде таким, як завжди, або кращим. Але я дійсно хочу відкрити для себе Мбаппе як особистість.

Він один із найкращих гравців у світі, і цікаво мати таку можливість у житті – побачити, яким він є поза камерою, у приватному житті… Залишилося небагато часу, щоб пізнати його», – сказав українець у коментарі твіттер-акаунту MadridZone.

Раніше з'явилася інформація, що Андрій Лунін близький до відходу з Реала через холодні стосунки з Карло Анчелотті.

  • Андрій Лунін у минулому сезоні провів за «вершкових» 31 матч у всіх турнірах, пропустивши 32 голи і зберігши свої ворота «сухими» у 12 поєдинках.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.
  • Контракт Андрія Луніна із мадридським клубом діє до 30 червня 2025 року.
  • У минулому сезоні у всіх офіційних турнірах за ПСЖ Мбаппе провів 48 матчів: 44 забиті м'ячі та десять гольових передач.
  • Transfermarkt оцінює французького форварда у 180 мільйонів євро.