«Я був на цьому матчі і все бачив та чув»: Циганик – про конфлікт Шевченка та Буряка під час відбору на Євро-2004

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2944
1 голос
«Я був на цьому матчі і все бачив та чув»: Циганик – про конфлікт Шевченка та Буряка під час відбору на Євро-2004
Ігор Циганик. Фото: Google
Журналіст Ігор Циганик прокоментував заяву колишнього тренера збірної України Леоніда Буряка, у якій він заперечив свій конфлікт з Андрієм Шевченко.

Ігор Циганик заявив, що під час матчу Україна – Іспанія (2:2) у відборі на Євро-2004 у Андрія Шевченка стався конфлікт із Леонідом Буряком після того, як той замінив його у другому таймі і ми пропустили два голи.

Після цього колишній головний тренер збірної заперечив цю інформацію, назвавши журналіста «дурнем».

Ігор Циганик ексклюзивно для сайту «Збірна» прокоментував заяву Леоніда Буряка:

«От знайдіть цей матч і подивіться, як Шевченко зреагував на свою заміну. Він не кидає куртку, а щось буркає на адресу Буряка і йде на лавку, там не один момент. Самі оцініть, хто правий, а хто ні. Там невеличкий кадр, але думаю, ви зрозумієте. Я був на цьому матчі і все бачив та чув, як і ще багато людей.

Якщо ви хочете розібратися, то подивіться відео, а якщо ви хочете скандалу, то мені це не потрібно. Буряк що хоче – те хай і говорить. Леонід Йосипович – це легенда футболу, легендарний тренер та футболіст, який досяг величезних висот».

Нагадаємо, що у тому відбірковому циклі збірна України посіла третє місце у групі після Греції та Іспанії і не вийшла на чемпіонат Європи. Після цього Леонід Буряк завершив роботу у національній команді.