Яремчук зацікавив клуб, який гратиме у Лізі чемпіонів: форвард збірної України вразив італійців грою на Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
351
0 голосів
Яремчук зацікавив клуб, який гратиме у Лізі чемпіонів: форвард збірної України вразив італійців грою на Євро-2024
Роман Яремчук. Фото: УАФ
Італійська Болонья розглядає Романа Яремчука, як заміну Джошуа Зіркзе. Клуб вражений грою форварда української збірної на чемпіонаті Європи.

Турецький Трабзонспор погодив усі умови трансферу Романа Яремчука з бельгійським Брюгге, якому належать права на форварда.

Однак український нападник категорично відкинув варіант із переходом в стан турків, повідомляє видання Relevo.

Ще одним претендентом на форварда бельгійського Брюгге є італійська Болонья, яка у сезоні 2024/25 виступатиме у Лізі чемпіонів.

Італійський клуб готується до трансферу Джошуа Зіркзе, який близький до того, аби покинути команду.

Італійці уже розглядають можливі варіанти на його заміну, повідомляє видання La Gazzetta dello Sport.

Головний кандидатом на підсилення позиції форварда наразі є Фотіс Іоаннідіс з грецького Панатінаїкоса, проте цей перехід може бути занадто дорогим для Болоньї.

Команда Вінченцо Італьяно також має декілька альтернативних варіантів на випадок невдачі з планом А: албанець Армандо Броя, грузин Жорж Мікаутадзе та українець Роман Яремчук.

Болонья залишилася враженою та задоволеною грою українського форварда на Євро-2024 та уже відправила скаутів збирати більше інформації про гравця.

Зазначається, що у трансфері Романа Яремчука також зацікавлений французький Брест, який також гратиме у Лізі чемпіонів наступного сезону.

  • В минулому сезоні Роман Яремчук провів 29 матчів у складі Валенсії на правах оренди, відзначившись чотирма забитими голами.
  • Його контракт з Брюгге розрахований до 30 червня 2026 року.