Нападник Шахтаря допоміг перемогти Цинциннаті  в МЛС: відео курйозного голу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
109
1 голос
Нападник Шахтаря допоміг перемогти Цинциннаті  в МЛС: відео курйозного голу
Кевін Келсі. Фото: Google
Один з лідерів Східної конференції МЛС Цинциннаті у поєдинку регулярного чемпіонату переграв Ді Сі Юнайтед (3:2). Один з голів у Вашингтоні до свого активу записав нападник Кевін Келсі, контракт якого належить Шахтарю з Донецька.

У ніч на 4 липня за київським часом у МЛС було зіграно черговий тур регулярного чемпіонату. Один з найцікавіших матчів відбувся у столиці США Вашингтоні, де місцевий Ді Сі Юнайтед поступився Цинциннаті.

Підвалини майбутньої перемоги гостей заклав їх нападник Кевін Келсі. Венесуелець, контракт якого й досі належить донецькому Шахтарю, холоднокровно покарав воротаря господарів Тайлера Міллера за його дуже незграбну та самовпевнену гру у власному штрафному майданчику.

▶️  Відео голу Кевіна Келсі дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Ді Сі Юнайтед після такого фейлу вдалося відігратися, але завдяки дублю чеського півзахисника Павела Буху, перемогу все ж святкували гості.

Ді Сі Юнайтед – Цинциннаті 2:3

Голи: Родрігес, 24, Пірані, 69 – Келсі, 10, Буха, 39, 63.

  • Після 21-го матчу Цинциннаті займає другу сходинку у турнірній таблиці Східної конференції. Відставання від Інтера з Маямі, кольори якого захищає український оборонець Сергій Кривцов, складає два очки, але у команди Келсі та компанії є ще гра в запасі.
  • У поточному сезоні в складі Цинциннаті Келсі провів десять матчів: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 19-річного центрального нападника у 2,5 мільйона у європейській валюті.