«Я почуваюся дуже щасливим»: гравець Шахтаря пояснив, чому повернувся із Реала до стану «гірників»

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
101
0 голосів
«Я почуваюся дуже щасливим»: гравець Шахтаря пояснив, чому повернувся із Реала до стану «гірників»
Вінісіус Тобіас. Фото: Google
Правий захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас, який останні 2 сезони виступав за Реал на правах оренди, прокоментував своє повернення в донецьку команду.

Бразильський правий захисник донецького Шахтаря Вінісіус Тобіас офіційно повернувся до складу «гірників» після дворічної оренди в мадридському Реалі.

Бразилець розповів, як відреагував на повернення до України:

«Я почуваюся дуже щасливим, що повернувся в Шахтар зараз. Два роки досвіду в Реалі, але я насправді дуже щасливий, що повернувся та маю можливість принести команді найкращий результат, який я можу.Для мене найважливіше – це грати, і неважливо, в якому це місці. У Шахтарі мені дають можливість грати.

Я бачу, що за два роки ситуація певною мірою змінилася, і найважливіше, що в нас є можливість грати в футбол у відносно спокійній манері. І найважливіше, що я можу грати, насолоджуватися улюбленою грою щодня», – заявив гравець в коментарі для клубної пресслужби.

Нагадаємо, що мадридський Реал, де з початку повномасштабної війни в Україні виступав 20-річний бразилець, вирішив не продовжувати орендну угоду з футболістом.

  • Вінісіус Тобіас зіграв усього один матч за основну команду мадридців, ще п'ять за склад U-19 у Юнацькій лізі УЄФА.
  • За Кастилью, другу команду Реала, бразилець відіграв 61 зустріч, відзначившись вісьмома асистами.
  • Контракт захисника із Шахтарем розрахований до 30 червня 2026 року.
  • Вінісіус перейшов до «гірників» взимку 2022 року з бразильського Корінтіанса за шість мільйонів євро, але з початком повномасштабної війни покинув УПЛ.