«Яремчук може стати сюрпризом»: екстренер українця спрогнозував кількість голів форварда Валенсії за сезон

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
192
0 голосів
«Яремчук може стати сюрпризом»: екстренер українця спрогнозував кількість голів форварда Валенсії за сезон
Роман Яремчук. Фото: ФК Валенсія
Португальський головний тренер Бенфіка Б Нельсон Веріссімо, який у другій частині сезону 2021/22 очолював першу команду «орлів», оцінив перспективи українського нападника Романа Яремчука у Валенсії.

Нельсон Веріссімо, під керівництвом якого грав 27-річний нападник Роман Яремчук, поділився про нього думкою у зв’язку із трансфером до Валенсії.

«Роман швидше «дев'ятка», ніж «десятка». Гра головою, удар та швидкість на останніх метрах усередині штрафного майданчика – його головні переваги. Ще одна його хороша риса – те, що він дуже добре взаємодіє зі своїми товаришами по команді».

Спеціаліст вірить, що українець зможе продемонструвати хорошу результативність в Іспанії.

«Думаю, він зможе добре адаптуватись до чемпіонату Іспанії. Для цього він має все необхідне. У звичайних умовах він може забити за Валенсію від десяти до 15 голів. Все залежатиме від того, як тренер ним управлятиме».

На думку Веріссімо, Яремчук навіть може замахнутися на звання «відкриття сезону» у Ла Лізі.

«Яремчук може стати одним із приємних сюрпризів сезону в Іспанії. Завдяки голам він є дуже цінним форвардом для будь-якої команди», – сказав Веріссімо в інтерв’ю AS.

  • Під керівництвом Веріссімо Яремчук провів 19 матчів за Бенфіку, у яких записав забив три голи та віддав одну результативну передачу;
  • Нагадаємо, що Яремчук перейшов до Валенсії на правах річної оренди із Брюгге. Його контракт з бельгійським клубом розрахований до 30 червня 2026 року.