«Погано, що Динамо не може зіграти в Києві»: колишній гравець Шахтаря – про порожні трибуни на матчі Партизана

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
100
0 голосів
«Погано, що Динамо не може зіграти в Києві»: колишній гравець Шахтаря – про порожні трибуни на матчі Партизана
Ігор Дуляй. Фото: Google
Динамо у другому раунді відбору до Ліги чемпіонів зіграє проти Партизана, який проведе свій домашній поєдинок без глядачів. Ігор Дуляй розповів, чи буде це плюсом для киян.

Київське Динамо розпочне боротьбу за потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів з другого кваліфікаційного раунду, де суперником українців стане Партизан.

Матч-відповідь між командами пройде без вболівальників, оскільки УЄФА який минулого року застосував санкції проти белградського клубу.

Колишній півзахисник та тренер донецького Шахтаря Ігор Дуляй розповів сайту Sport-express.ua, чи буде це плюсом для киян:

«Погано, що Динамо не може зіграти в Києві і буде змушене грати домашній матч десь за кордоном. Для Партизана це плюс. Так само і Партизан зіграє без вболівальників. Хоча на трибуни пустять дітей, і вони теж зможуть добре підтримувати свою команду.

Очікую, що на матчі можуть бути присутніми десь 15 тисяч дітей. Але якби стадіон в Белграді був заповнений, Динамо було би значно важче».

  • Матчі відбудуться 23/24 та 30/31 липня 2024 року.
  • Команді Шовковського потрібно пройти трьох суперників, щоб опинитися в груповому етапі Ліги чемпіонів.
  • Дуляй за увесь час гри за Шахтар (2004-2010) провів 196 матчів: забив шість голів та оформив дві результативні передачі.
  • Ігор був асистентом наставника другої команди донецького клубу (2015-2016) і помічником головного тренера Пауло Фонсеки в головній команді донецького клубу з 2016 по 2019 рік.