«Європейські думки в українському футболі»: гравець Шахтаря оцінив призначення Карраско тренером ЛНЗ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
267
0 голосів
«Європейські думки в українському футболі»: гравець Шахтаря оцінив призначення Карраско тренером ЛНЗ
Андрес Карраско. Фото: Google
Новим наставником черкаського ЛНЗ став Андрес Карраско – півзахисник донецького Шахтаря Артем Бондаренко прокоментував призначення в клубі із Черкас.

Новим головним тренером черкаського ЛНЗ після відходу Олега Дулуба призначено іспанського фахівця Андреса Карраско. Контракт з ним підписано на два сезони.

Півзахисник Шахтаря Артем Бондаренко, який працював з іспанцем в академії, прокоментував призначення тренера:

«Це дуже і дуже хороше підписання для команди, яка хоче розвиватися. Андрес завжди вимагає грати у хороший футбол. Він здатний принести професіоналізм в усіх напрямках і якщо можна так сказати «європейські думки» в український футбол. Дуже хочеться, щоб він виправдав мої слова.

Він прихильник комбінаційної гри. Робив дуже якісний та детальний збір суперників. Зараз це здається елементарним, але в той час він перший показав нам цей справжній європейський професіоналізм», – сказав гравець в коментарі для ТаТоТаке.

  • Зазначимо, що з 2018-го по 2019-й Андрес Карраско очолював юнацьку команду донецького Шахтаря (U-19).
  • На чолі Динамо Тбілісі іспанець провів 36 матчів: 16 перемог, 11 нічиїх, дев'ять поразок.
  • Також Карраско за свою тренерську кар'єру працював у системі Барселони, Малаги, Сабуртало (Грузія), Сабаделя (Іспанія), Вестерн Сіднея, Карабюкспора та очолював збірні Кувейта (перша команда та U-23).