Лунін назвав найнебезпечніших гравців збірної України у атаці: хто найбільше вразив голкіпера Реала

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
885
0 голосів
Лунін назвав найнебезпечніших гравців збірної України у атаці: хто найбільше вразив голкіпера Реала
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реала та збірної України Андрій Лунін назвав найнебезпечніших гравців атаки національної команди, згадавши про кожного футболіста.

Воротар збірної України Андрій Лунін виділив найнебезпечніших футболістів атаки національної команди:

«Та я майже всіх можу виділити. Наприклад, Циганков який сезон провів – і забивав, і гольові передачі віддавав. Він ключовий гравець Жирони. Мудрик. Всі знають, який він швидкий, технічний, дуже небезпечний в боротьбі один на один. У Ярмоленка досвід і його ліва нога. Тут не треба нічого пояснювати.

Артем Довбик і Роман Яремчук дуже небезпечні у штрафному майданчику, головою добре грають і завершуть навіси та простріли. У Маліновського найнебезпечніший удар – у нього велика сила. Воротарі не люблять такі ударі. Хай не жаліє чужих голкіперів, а своїм дає шанс», – розповів Лунін в коментарі для ВЗБІРНА.

Зазначимо, що Україна зіграє проти Молдови у вівторок, 11 червня. Гра розпочнеться о 19:00 за київським часом. Цей поєдинок стане останнім для підопічних Сергія Реброва напередодні Євро-2024.

  • Андрій Лунін цього сезону провів за «вершкових» 31 матч у всіх турнірах, пропустивши 32 голи і зберігши свої ворота «сухими» у 12 поєдинках.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.
  • Контракт Андрія Луніна із мадридським клубом діє до 30 червня 2025 року.