Інгулець залишився без тренера через два тижні після виходу в УПЛ: деталі відставки Лупашка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1038
0 голосів
Інгулець залишився без тренера через два тижні після виходу в УПЛ: деталі відставки Лупашка
Владислав Лупашко. Фото: Google
Президент Інгульця офіційно оголосив про відставку головного тренера команди Владислава Лупашка – Олександр Поворознюк прокоментував своє рішення.

Інгулець офіційно оголосив про припинення співпраці із головним тренером Владиславом Лупашком.

«Дякуємо Владиславу Вікторовичу за професіоналізм, неймовірну самовіддачу та новаторський підхід, який став запорукою успіху Інгульця в минулому сезоні. Завжди будемо Вас підтримувати та пишатися майбутніми здобутками», – йдеться у заяві клуба.

Президент Інгульця Олександр Поворознюк розповів «УФ» про деталі розірвання контракту з Владиславом Лупашком та назвав потенційних кандидатів на посаду головного тренера:

«Коли офіційно на Інгулець прийшли пропозиції від 4-х клубів УПЛ та двох закордонних клубів, зрозумів, що не буду тримати молодого тренера, як і молодого футболіста, якщо побачу у ньому подальший розвиток. Тому ми разом поговорили, що без будь-яких грошей я його відпускаю.

Завтра зустрічаюсь з Желько Любеновичем і ми або домовимось або ні. Розглядали інші кандидатури? Ковалець – ні. Лавриненко – так. Був ще Кучук та ще пара кандидатур, переговорний процес у випадку невдачі з Любеновичем буде тривати».

  • Владислав Лупашко працював повноцінним головним тренером Інгульця з літа минулого року (30 матчів, 22 перемоги, чотири нічиїх, чотири поразки).
  • Під його керівництвом команда виграла Першу лігу, набравши 67 очок.