Переплюнув навіть Тимощука: вихованець Шахтаря та ексгравець збірної України прийняв російське громадянство

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1856
1 голос
Переплюнув навіть Тимощука: вихованець Шахтаря та ексгравець збірної України прийняв російське громадянство
Дмитро Іванисеня. Фото: Google
Колишній півзахисник збірної України та луганської Зорі Дмитро Іванисеня, який зараз виступає за російські Крилья Совєтов, офіційно став громадянином країни-терориста.

Анатолій Тимощук – найвідоміший футболіст-зрадник України, який давно живе у Росії та працює у місцевому клубі Зеніт, мовчить про війну, не підтримує нашу країну, але паспорт не змінив.

Сьогодні, 4 червня, вітчизняні ЗМІ сколихнула новина про те, що вихованець Шахтаря, ексхавбек збірної України та колишній півзахисник Зорі Дмитро Іванисеня офіційно став росіянином. Про це повідомила преса країни-агресора.

Нагадаємо, що Іванисеня з 2021 року незмінно виступає за російські Крилья Совєтов із Самари. 

  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня цього року. Transfermarkt оцінює футболіста у 700 тисяч євро.
  • За час професійної кар’єри в Україні півзахисник захищав кольори донецького Шахтаря, маріупольського Іллічівця, Маріуполя та Зорі з Луганська.
  • За кордоном колишній громадянин України грав за грузинське Динамо з Тбілісі.
  • У листопаді 2019 року хавбек дебютував у складі національної збірної нашої країни, взяв участь у поєдинку проти команди Естонії (1:0).
  • Разом із Зорею Дмитро вигравав бронзові нагороди чемпіонату України у сезонах 2019/20 та 2020/21 років, а також грав у фіналі Кубка України 2020/21.