«Був випадок, що вболівальник їхній сказав...»: Трубін розповів про стосунки із фанатами Спортінга

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1167
0 голосів
«Був випадок, що вболівальник їхній сказав...»: Трубін розповів про стосунки із фанатами Спортінга
Анатолій Трубін. Фото: Google
Український голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін розповів про те, як відбувається спілкування на вулиці із фанатами Спортінга, який є головним суперником лісабонців.

Лісабонське дербі між Спортінгом та Бенфікою є одним із найважливіших в чемпіонаті Португалії. Анатолій Трубін розповів, як фанати головного суперників лісабонців реагують на нього на вулиці:

«Фанати Спортінга подають все, як жарт. Одного разу був випадок, що вболівальник їхній казав: «Непотрібно ловити стільки м'ячів, скільки ти ловиш». Вони позитивні люди, хоч Бенфіка – Спортінг є великим протистоянням, важливим матчем.

Коли гуляєш у місті, то напруги не відчувається. Я більш-менш розумію, що говорять люди на вулиці, але все одно не все знаю на португальській», – розповів Трубін в коментарі для ВЗБІРНА.

  • Анатолій Трубін в нинішньому сезоні провів 48 матчів на клубному рівні: 47 пропущених голів та 17 поєдинків «на нуль».
  • Контракт воротаря з Бенфікою розрахований до 30 червня 2028 року.
  • Лісабонський клуб за підсумками сезону 2023/2024 з 80 очками в активі фінішувала другою. Першим став Спортінг, а третю позицію посів Порту.