До табору збірної України прибуває дедалі більше гравців: відео зустрічі гравців національної команди

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
690
1 голос
До табору збірної України прибуває дедалі більше гравців: відео зустрічі гравців національної команди
Зінченко, Матвієнко та Судаков. Фото: УАФ
Національна збірна України прибула у німецьке містечко Герцогенаурах, де проведе збір та готуватиметься до товариського матчу проти Німеччини.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня. Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.

Команда прибула у німецьке містечко Герцогенаурах, що за 25 кілометрів від Нюрнберга. Саме тут збірна проводитиме збір у наступні шість днів та готуватиметься до товариського матчу зі збірною Німеччини.

Майже всі гравці національної команди, які виступають в європейських чемпіонатах, приєднались до збірної, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Наразі у складі збірної перебувають:

  • Воротарі: Георгій Бущан (Динамо Київ), Анатолій Трубін (Бенфіка Лісабон, Португалія)
  • Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі – Шахтар Донецьк), Олександр Тимчик (Динамо Київ), Віталій Миколенко (Евертон Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний (Борнмут, Англія), Олександр Сваток (СК Дніпро-1), Максим Таловєров (ЛАСК Лінц, Австрія), Богдан Михайліченко (Полісся Житомир).
  • Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Микола Шапаренко, Володимир Бражко (усі – Динамо Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков (усі – Шахтар Донецьк), Олександр Зінченко (Арсенал Лондон, Англія), Віктор Циганков (Жирона, Іспанія), Михайло Мудрик (Челсі Лондон, Англія), Сергій Сидорчук (Вестерло, Бельгія), Руслан Маліновський (Дженоа Генуя, Італія).
  • Нападники: Роман Яремчук (Валенсія, Іспанія), Владислав Ванат (Динамо Київ).

Завтра до команди приєднається Артем Довбик, а за кілька днів й Андрій Лунін, у якого на 1 червня запланований фінал Ліги чемпіонів.

ВІДЕО ЗУСТРІЧІ ЗБІРНИКІВ МОЖЕТЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ У НАШОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ

  • Зазначимо, що збірної України до кінця 2024 року проведе 12 поєдинків: три товариські гри, три матчі групового етапу Євро-2024 та шість зустрічей у рамках Ліги націй.
  • Найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2021 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.