Челсі отримав головного тренера: з Мудриком працюватиме фахівець, який протистояв Шевченку в Серії А

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1956
1 голос
Челсі отримав головного тренера: з Мудриком працюватиме фахівець, який протистояв Шевченку в Серії А
Енцо Мареска. Фото: Google
Журналіст Фабріціо Романо повідомив, що лондонський Челсі, у складі якого виступає вінгер національної команди України Михайло Мудрик, визначився з новим головним тренером.

Михайло Мудрик дізнався ім’я нового фахівця, з яким буде працювати. Головним тренером Челсі став італійський наставник Енцо Мареска. Про це повідомив журналіст-інсайдер Фабріціо Романо у своєму твіттері.

Джерело стверджує, що угоду укладено на термін до червня 2029 року, на п'ять років. Контракт також включає опцію продовження до червня 2030 року. Також повідомляється, що Челсі виплатить компенсацію Лестеру.

Нагадаємо, що Мареска за часів ігрової кар’єри з 2000-го по 2005-й рік належав Ювентусу, але виступав і в оренді в інших командах Серії А – Болонья, П'яченца і Фіорентіна.

Шевченко запалював за Мілан з 1999-го по 2006-й рік та перетинався на полі з італійцем.

  • Челсі з 63 очками в активі фінішував на шостому місці в турнірній таблиці АПЛ та вийшов до Лігі конференцій. Також сині пробилися у фінал Кубка ліги і півфінал Кубка Англії.
  • Мудрик провів під керівництвом Почеттіно 41 матч (сім голів, два асисти).
  • Мареска раніше працював асистентом у Манчестер Сіті, Вест Хемі, Пармі, Севільї та Асколі. Останнім його місцем роботи був Лестер, з яким італієць виграв Чемпіоншип та вивів «лисів‎» до АПЛ.