«Розглядаю усі варіанти»: нападник Дніпра-1 заявив, що може покинути клуб цього літа

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
237
0 голосів
«Розглядаю усі варіанти»: нападник Дніпра-1 заявив, що може покинути клуб цього літа
Олександр Філіппов. Фото: Google
Нападник Дніпра-1 Олександр Філіппов розповів про свої плани щодо продовження кар'єри та заявив, що може покинути дніпровський клуб цього літа.

Нападник Дніпра-1 Олександр Філіппов заявив, що може покинути дніпровський клуб цього літа:

«Я ніколи не можу бути задоволений своєю грою, завжди хочу витискати з себе максимум. Я вдячний команді, керівництву, тренерському складу за можливість грати за цей клуб, на цьому стадіоні.

На цей момент у мене практично закінчився контракт, тому розглядаю всі варіанти та шукаю ті, де в першу чергу я буду потрібен як гравець», – розповів форвард в коментарі для проекту «Дніпрянин».

  • У нинішньому сезоні Олександр Філіппов провів 25 матчів, відзначившись дев’ятьма забитими м'ячами та трьома гольовими передачами.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість 31-річного футболіста в 500 тисяч євро, а його контракт з дніпрянами дійсний до завершення сезону.
  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Дніпро-1 фінішувало на четвертому місці і в новому сезоні команда Юрія Максимова матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги конференцій через кваліфікацію.