«Це буде чудовий результат»: Шевченко назвав завдання, яке стоятиме перед збірної України на Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
511
0 голосів
«Це буде чудовий результат»: Шевченко назвав завдання, яке стоятиме перед збірної України на Євро-2024
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко перед стартом Євро-2024 розповів про завдання, як стоять перед національною командою на турнірі.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня. Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко розповів про завдання, як стоять перед національною командою на турнірі:

«Дуже складна ситуація була. Складна група у відборі. Роботу Реброва я оцінюю на дуже високому рівні. Задачі, які ми ставимо, ще раз наголошую, що у нас молода команда, якщо ми вийдемо з групи – це буде чудовий результат», – сказав Шевченко на зустрічі із журналістами.

  • Зазначимо, що збірної України до кінця 2024 року проведе 12 поєдинків: три товариські гри, три матчі групового етапу Євро-2024 та шість зустрічей у рамках Ліги націй.
  • Найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.