Підкупили горілкою та чорною ікрою: ексхавбек московського ЦСКА згадав виступи у Росії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
303
1 голос
Підкупили горілкою та чорною ікрою: ексхавбек московського ЦСКА згадав виступи у Росії
Понтус Вернблум. Фото: Google
Колишній футболіст збірної Швеції Понтус Вернблум поділився спогадами про свої виступи за московський ЦСКА. Ексхавбек зізнався, що жалкує про цей перехід.

Понтус Вернблум вибачився перед усіма, кого образив його перехід до ЦСКА Москва. 

«Потрібно виходити з того, що коли я підписував контракт із ЦСКА, то ситуація у світі була зовсім іншою. Але якщо я зачепив чиїсь почуття, я смиренно перепрошую‎».

Колишній гравець збірної Швеції зізнався, що запросили на підписання контракту до ресторану, де підкупили горілкою та чорною ікрою.

«Зіграла свою роль‎». 

Дружина футболіста була проти переїзду до рф. Вернблум зізнався, що навіть обіцяв їй, що ніколи не гратиме у цій країні-помилці.

«Я обіцяв дружині, що ми ніколи і за жодних обставин не переїдемо в росію, але давати обіцянки досить легко. У нас не було фінального рішення до останнього дня відпустки. Мій агент Карл Фагер зателефонував мені у Skype і сказав, що московський ЦСКА, який пройшов в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, хоче купити мене. Крім того, він дозволить мені зіграти в матчі з командою моєї мрії – мадридським Реалом‎».

Ексфутболіст ЦСКА сказав, що новину про його перехід до російського клубу його кохана сприйняла дуже погано.

«Тепер нам необхідно було кілька років пожити в Москві. Мені потрібно було розповісти про це дружині. Імовірно, для неї це було максимально схоже на повідомлення про смерть. Що не кажи, а вийшло не дуже добре. Вона сприйняла цю новину саме так, як люди, які отримували сповіщення про смерть‎», – сказав Вернблум в інтерв'ю Аftonbladet.

  • Вернблум виступав за ЦСКА з 2012-го по 2018 рік. 
  • Загалом провів 224 матчі в усіх турнірах за московський клуб, відзначившись 22 голами та 17 результативними передачами.