«Хочу допомогти вірменським людям»: Петраков розповів про напругу у збірній Вірменії

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
625
0 голосів
«Хочу допомогти вірменським людям»: Петраков розповів про напругу у збірній Вірменії
Олександр Петраков, фото: Google
Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков дав свій коментар після нічийного матчу з Туреччиною (1:1) у рамках відбору до чемпіонату Європи 2024 року.

Олександр Петраков прокоментував результат гри Вірменії з Туреччиною (1:1):

«Я задоволений своїми гравцями, їх самовіддачею і, найголовніше, їхньою довірою до тренерського штабу, вони слухають і виконують. Це приємно. Думаю, нічия це оптимальний результат, але після матчу, коли я увійшов у роздягальню, ніхто з наших футболістів не був радий, ніхто не був задоволений цим результатом».

Петраков також сказав, що хоче допомогти Вірменії та вірменським людям.

«Я треную не збірну Франції або Бразилії, а збірну Вірменії. Тренери цих національних збірних не напружені. Я напружений, відповідаю за результат. Я приїхав працювати, хочу допомогти Вірменії та вірменським людям. Відверто кажучи, до мене дуже добре ставляться люди – підходять, бажають удачі, добра. Тому я переймаюся за результат, за хлопців переживаю, щоб виходило в них», – приводить слова Петракова Федерація футболу Вірменії.

  • Збірна Вірменії наразі займає третє місце у групі D у відборі до Євро-2024. Команда Петракова набрала сім очок в чотирьох матчах. Стільки ж має Хорватія, яка зіграла лише три гри.
  • Першу сходинку у групі займає збірна Туреччини, яка вже зіграла п'ять матчів. Турки набрали 10 очок.