Два колишніх гравці Динамо запалюють у Європі: один ексфутболіст киян у списку найкращих, а інший – у резерві

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
840
1 голос
Два колишніх гравці Динамо запалюють у Європі: один ексфутболіст киян у списку найкращих, а інший – у резерві
Роман Безус. Фото: Google
Український півзахисник Роман Безус, який захищає кольори Омонії, потрапив до списку найкращих футболістів чемпіонату Кіпру, а Фран Соль опинився у резервній команді сезону. Обидва гравці свого часу виступали у Динамо.

У європейських чемпіонатах починають підбивати підсумки сезонів. Асоціація професійних футболістів Кіпру обрала 11 найкращих гравців чемпіонату, до якої потрапив і колишній півзахисник Динамо та діючий хавбек Омонії Роман Безус.

Також було оголошено список футболістів, які опинилися у резервній команді. Тут знайшлося місце екснападнику київського Динамо Франу Солю, який зараз грає за АЕК Ларнаку.

  • Безус у нинішньому сезоні провів 38 поєдинків за Омонію у всіх офіційних турнірах, у яких відзначився 14-ма голами та віддав десять результативних передач.
  • У складі Динамо хавбек виступав з січня 2013-го по січень 2015-го року, та встиг за цей час забити п’ять голів та оформити три асисти за 47 матчів.
  • Соль зіграв 40 ігор за АЕК Ларнака, у яких наніс 15 завершальних ударів по воротах суперників та відзначився шістьма гольовими передачами.
  • У Динамо іспанець з’явився взимку 2019-го, але розкритися не зумів та постійно виступав в орендах. Всього за киян він взяв участь в 23 зустрічах, забив чотири голи, а також віддав два асисти.