«Він настільки спокійний – це вже показує його клас»: Миколенко назвав найкращого українського гравця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
660
1 голос
«Він настільки спокійний – це вже показує його клас»: Миколенко назвав найкращого українського гравця
Ілля Забарний. Фото: Google
Захисник англійського Евертона Віталій Миколенко назвав гравця Борнмута Іллю Забарного найкращим українським футболістом на даний момент.

Захисник англійського Евертона Віталій Миколенко розповів, кого вважає найкращим українським футболістом на даний момент:

«Якщо поставити нашого Брентуейта і Забарного в пару, то можна бути 15 років без трансферів у клуб. Один лівий центральний, другий правий – є швидкість, є все. Що той, що той дуже спокійні. З того моменту, як Забарний дебютував, напевно, він зараз найкращий гравець у нас в Україні. Він настільки спокійний.

Йому 21 рік, він зіграв майже 40 матчів у збірній – це вже показує його клас. Все на стабільному рівні, не було такого, що він десь просідав. Він завжди на такому рівні, начебто йому 35 років і він уже на досвіді. Я в захваті від нашого центрального захисника», – заявив Віталій в коментарі для YouTube-каналу «Трендець».

  • Після 36 турів Борнмут має в активі 48 залікових балів і посідає десяту сходинку в АПЛ.
  • У наступному турі команда Андоні Іраоли вдома прийматиме Брентфорд, за який грає Єгор Ярмолюк. Гра запланована на 11 травня. Початок поєдинку о 17:00.
  • Ілля Забарний у сезоні 2023/24 провів за Борнмут 39 поєдинків у всіх офіційних турнірах: один гол.