Колишній футболіст Динамо згадав період виступів за киян: хто був найталановитішим гравцем в академії клубу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
333
0 голосів
Колишній футболіст Динамо згадав період виступів за киян: хто був найталановитішим гравцем в академії клубу
Ахмед Алібеков. Фото: Динамо
Центральний півзахисник кам’янець-подільського Епіцентру Ахмед Алібеков згадав період перебування у структурі київського Динамо та назвав найталановитішого гравця киян.

Універсальний футболіст кам’янець-подільського Епіцентру Ахмед Алібеков в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» згадав часи перебування у структурі київського Динамо:

«Гравцем найбільш високого класу був Вітя Циганков. Він завжди вирізнявся. Коли я ще грав у Металурзі, про нього вже були чутки, що цей футболіст знаходиться під першою командою Динамо. Коли приїхав – переконався у якостях цього гравця. З-поміж інших, можу сказати, що ті хлопці, які зараз виступають на хорошому рівні, демонстрували чудові здібності й тоді.

Можу виділити Миколу Шапаренка й Віталія Миколенка. Це, до речі, хлопці, з якими я й зараз найчастіше спілкуюсь. Але пристойний рівень також давали Олександр Тимчик, Володимир Шепелєв, Бодя Михайличенко. Це дуже хороші гравці і я радий, що вони закріпились на високому рівні».

  • Ахмед Алібеков провів вісім поєдинків за київське Динамо, у яких зумів віддати одну гольову передачу.
  • У структурі «біло-синіх» футболіст перебував до осені 2023 року, а потім на правах вільного агента перебрався до першолігового Епіцентру.