Шахтар підписав угоду із Верняєвим: що буде робити олімпійський чемпіон у складі «гірників»

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
614
0 голосів
Шахтар підписав угоду із Верняєвим: що буде робити олімпійський чемпіон у складі «гірників»
Олег Верняєв. Фото: Шахтар
Шахтар підписав угоду про співпрацю з прославленим українським гімнастом, олімпійським чемпіоном Олегом Верняєвим. Клуб підтримуватиме спортсмена під час міжнародних та національних змагань.

Донецький Шахтар підписав угоду з 30-річним олімпійським чемпіоном на брусах, а також чемпіоном світу зі спортивної гімнастики Олегом Верняєвим.

Клуб підтримуватиме спортсмена під час міжнародних та національних змагань, повідомляє клубна пресслужба донеччан.

У межах співпраці Шахтар надаватиме організаційну та інформаційну підтримку спортсмену в його підготовці до Олімпійських ігор 2024 року в Парижі та інших турнірів.

Олег Верняєв, у свою чергу, представлятиме донецький клуб на спортивних змаганнях в Україні і буде амбасадором благодійного фонду Shakhtar Social.

«Підтримка важлива завжди, і тим паче перед головним стартом будь-якого професійного спортсмена. Для мене за честь співпрацювати з клубом, за який я вболіваю майже все своє життя. Я впевнений, що наші прагнення до перемоги, бажання працювати на результат для своєї рідної країни співпадають», – сказав Верняєв в коментарі для пресслужби донеччан.

  • З листопада 2020 року по березень 2023-го Олег був відсторонений від змагань через позитивний допінг-тест. У 2023 році Верняєв виграв апеляцію та повернувся до змагань.
  • У суботу, 11 травня, Шахтар зіграє з Динамо у матчі 28-го туру УПЛ.
  • Наразі Шахтар очолює турнірну таблицю, маючи 67 залікових пунктів після 27 турів.