«Ми дуже задоволені ним»: Анчелотті назвав голкіпера, який вийде в старті на поєдинок проти Баварії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
217
0 голосів
«Ми дуже задоволені ним»: Анчелотті назвав голкіпера, який вийде в старті на поєдинок проти Баварії
Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті поділився очікуваннями від матчу проти мюнхенської Баварії, а також назвав голкіпера, який вийде у стартовому складі.

Завтра, 8 травня, мадридський Реал у домашньому поєдинку зіграє проти мюнхенської Баварії в рамках матчу-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів.

Головний тренер мадридців Карло Анчелотті поділився очікуваннями від гри та назвав голкіпера, який вийде у стартовому складі:

«Я завжди дуже впевнений у собі, тому що ми – Реал Мадрид. У мене найкращий склад, команда дуже добре виступила в цьому сезоні. Реал і Баварія дуже схожі. Ми дуже поважаємо Баварію. Вони були кращими за нас у першому матчі. Ми повинні зробити все можливе. У нас є шанс зіграти ще один фінал. Ми знаємо, що півфінали складні, але ми вмотивовані.

Лунін вийде в стартовому складі проти Баварії. Тібо Куртуа добре зіграв проти Кадіса, але йому потрібен час, щоб повернутися до своєї найкращої форми. Ми дуже задоволені бельгійцем», – заявив італійський тренер.

  • Після 34 турів Реал має в доробку 87 залікових балів та достроково став чемпіоном іспанської Ла Ліги.
  • У наступному турі «вершкові» на виїзді зіграють проти Гранади. Поєдинок заплановано на 11 травня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 28-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 26 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.