«Ти став одним з лідерів сучасного Динамо»: Суркіс привітав колишнього хавбека киян, який грає за кордоном

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
299
2 голоси
«Ти став одним з лідерів сучасного Динамо»: Суркіс привітав колишнього хавбека киян, який грає за кордоном
Сергій Сидорчук. Фото: Google
Президент київського Динамо Ігор Суркіс привітав з днем народження колишнього капітана біло-синіх, а нині гравця бельгійського Вестерло Сергія Сидорчука.

Сьогодні, 2 травня, виповнюється 33 роки колишньому півзахиснику київського Динамо Сергію Сидорчуку, який нині захищає кольори скромного Вестерло з Бельгії.

Зі знаменною датою, віком Ісуса Христа, іменинника привітав президент його колишнього клубу Ігор Суркіс.

«Хоча ти зараз вже не виступаєш за Динамо, але усі тебе знають як ключового футболіста нашої команди, надійного капітана та провідного гравця збірної України. За час у нашому клубі, завдяки своєму таланту та наполегливій праці на тренуваннях та в іграх, ти став одним з лідерів сучасного Динамо.

Щиро вдячний за твій вагомий внесок у перемоги та досягнення Динамо. Бажаю тобі успіхів у нинішньому клубі та подальшій футбольній кар’єрі, нових перемог, досягнень та здобутих трофеїв», – йдеться з-поміж іншого у привітанні Суркіса, яке опублікувала пресслужба Динамо.

  • Сергій Сидорчук в поточному сезоні провів у складі Вестерло 34 поєдинки: два голи, дві результативні передачі та один автогол.
  • Transfermarkt оцінює 32-річного українця у 2,2 млн євро.