Кочергін нецензурно висловився на адресу вболівальників суперника: розповідаємо, що сталося

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
157
1 голос
Кочергін нецензурно висловився на адресу вболівальників суперника: розповідаємо, що сталося
Владислав Кочергін. Фото: Google
У матчі 30-го туру польської Екстракляси її чинний чемпіон Ракув переміг Відзев (1:0). Єдиним голом у грі відзначився українець Владислав Кочергін, який після поєдинку ще й потрапив у скандал, обматюкавши фанів команди-господарки.

По завершенню матчу 30-го туру Екстракляси між Відзевом та Ракувом (0:1) трапився дуже неприємний епізод за участю українського легіонера команди з Ченстохови Владислава Кочергіна.

Місцеві вболівальники з трибуни спустили на голову нашого співвітчизника шарф Відзева, коли той відповідав на питання репортера і Кочергін вибухнув.

«Йоб**і фанати», – сказав Кочергін під час інтерв'ю.

Гарячковість Кочергіна можна пояснити тим, що він піддався на провокацію фанів Відзева. Спершу вони хейтили його і Владислав терпів, але коли образи полетіли в бік дружини та дитини, українець не стримав емоцій. 

  • Ракув після 30-ти турів чемпіонату Польщі займає п'яте місце в турнірній таблиці Екстракляси. Відставання від Ягеллонії, яка йде першою, складає сім очок.
  • Владислав Кочергін у поточному сезоні зіграв за Ракув у 46 поєдинках в усіх офіційних турнірах: сім голів, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного атакувального півзахисника у два мільйони євро.
  • Контракт українця з Ракувом чинний до 30 червня 2025 року.