На Росії назвали рік, коли збірна країни-терористки повернеться до міжнародних змагань: смішна заява РФС

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
309
1 голос
 На Росії назвали рік, коли збірна країни-терористки повернеться до міжнародних змагань: смішна заява РФС
Коллаж FanDay.net
Російський футбольний союз (РФС) повідомив, коли планується повернення національної команди країни-терориста до участі у міжнародних турнірах.

У країні-агресорі змирилися, що їхня збірна не візьме участі у чемпіонаті світу 2026-го року та першості Європи 2028-го.

У РФС заявили, що планують повернення своєї збірної до міжнародних змагань у 2030-му році.

«‎На період відсторонення збірна має бути забезпечена конкурентною ігровою практикою та супутніми проектами розвитку, які дозволять надалі успішно виступати на чемпіонатах світу та Європи. 

Орієнтиром для повернення є відбірковий турнір чемпіонату світу 2030 року, який стартує восени 2028 року. Концепцією пропонується проведення в Росії або за кордоном комерційного товариського турніру із запрошенням збірних-учасниць чемпіонатів світу та континентальних першостей», – зазначили у РФС.

  • Нагадаємо, що через повномасштабне вторгнення російських військ в України всі збірні цієї країни усунені від участі у міжнародних турнірах.
  • ЧС-2026 року пройде у США, Канаді та Мексиці, а Євро-2028 – в Англії, Шотландії, Вельсі, Північній Ірландії та Ірландії.