Трубін зіграв у теніс і процитував легенду: воротар Бенфіки нарвався на тролінг з боку Судакова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
115
2 голоси
Трубін зіграв у теніс і процитував легенду: воротар Бенфіки нарвався на тролінг з боку Судакова
Ататолій Трубін. Фото: Google
Воротар національної збірної України та португальської Бенфіки з Лісабона Анатолій Трубін днями пограв у великий теніс. Таке захоплення товариша не оцінив Георгій Судаков.

Анатолій Трубін вирішив урізноманітнити однопланові футбольні тренування тенісом! Про це стало відомо після того, як він запостив фото на корті та з ракеткою в руках на своїй сторінці в Інстаграм.

«Переконайтеся, що ви дуже сміливі: будьте сильними, будьте надзвичайно добрими і, перш за все, будьте смиренними», – підписав світлину Трубін, цитуючи легендарну американську тенісистку Сирену Вільямс.

На те, що Трубін вирішив позайматися тенісом відреагував з гумором його товариш та експартнер по донецькому Шахтарю Георгій Судаков.

«Ракетку тільки для фото береш в руки?», – прокоментував світлину Георгій.

  • На внутрішній арені після 30-ти турів Бенфіка має в активі 73 очки та займає другий щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відставання від Спортінга складає сім пунктів.
  • У наступному турі команда Рогера Шмідта вдома прийматиме Брагу. Поєдинок заплановано на 27 квітня. Початок поєдинку о 20:00 за київським часом.
  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 45-ти поєдинках: 44 пропущених голів, 16 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного воротаря у 25 мільйона євро.