Менеджер Динамо відвідав Манчестер Сіті: радник Суркіса прибув в Англію у межах навчання

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
64
0 голосів
Менеджер Динамо відвідав Манчестер Сіті: радник Суркіса прибув в Англію у межах навчання
Артем Кравець. Фото: Google
Радник президента Динамо Ігоря Суркіса та колишній гравець киян Артем Кравець відвідав базу Манчестер Сіті у межах навчання футбольних менеджерів.

Колишній гравець Динамо Артем Кравець, який нині працює радником президента киян Ігоря Суркіса, продовжує навчання на футбольного менеджера.

Український фахівець відвідав базу англійського Манчестер Сіті, після чого поділився враженнями від побаченого:

«Навчання продовжується, цього разу Манчестер Сіті. Одна з найкращих новітніх футбольних академій світу. Інвестовані величезні гроші? Так. Але наскільки це все зроблено з розумом.

Вихованці школи останніх років: Філ Фоден, Коул Палмер, Браїм Діас, Джейдон Санчо і це тільки найвідоміші. Дуже вдячний за таку можливість European Club Association і, звичайно, рідному «Динамо», – написав Кравець у своєму інстаграмі.

  • Артем Кравець є вихованцем Динамо. Загалом за київський клуб нападник провів 144 матчі: 43 голи та 14 результативних передач. 
  • Під час кар'єри гравця Артем також виступав за такі клуби, як київський Арсенал (2013), німецький Штутгарт (2016), іспанська Гранада (2016-2017), а також турецькі Кайсеріспор (2018-2020), Коньяспор (2020-2022) та Сакар'яспор (2022-2023).
  • За національну збірну України Кравець зіграв 23 матчі, в яких забив вісім м'ячів.
  • 29 січня 2023 року у віці 33 років нападник оголосив про завершення футбольної кар'єри.