Лунін більше не буде дублером Куртуа: Анчелотті вважає, що українець – гравець рівня стартового складу Реала

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3122
1 голос
Лунін більше не буде дублером Куртуа: Анчелотті вважає, що українець – гравець рівня стартового складу Реала
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер Реала Карло Анчелотті провів розмову з Андрієм Луніним, в якій висловив йому свою довіру. Наставник сказав воротарю, що він більше не буде дублером Тібо Куртуа.

Андрій Лунін має чинний контракт з мадридським Реалом до 2025 року, однак обидві сторони наразі є близькими до продовження угоди.

Український голкіпер продовжить співпрацю з іспанським грандом на кращих фінансових умовах, повідомляє PlanetarealMadrid.

Зазначається, що головний тренер Реала Карло Анчелотті провів розмову з Андрієм Луніним, де висловив йому свою цілковиту довіру.

Наставник розповів українцю, що навіть коли Куртуа повернеться після травми, він продовжить мати важливу роль у команді та більше не буде дублером Тібо – його другорядна роль завершилася.

Голи, що пропустив українець в грі з Барсою, можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Повідомляється, що Андрій почуває дуже щасливим у Мадриді. Крім того, зараз його цінують і він має багато ігрових хвилин, чого він завжди хотів.

  • Мадридський Реал посідає першу сходинку, маючи 81 бал після 32-х турів. Барселона, яка розташувалася на другому місці, має у своєму активі 70 очків.
  • У наступному турі, 26 квітня, вершкові на виїзді зіграють проти Реал Сосьєдада. Початок гри у Сан-Себастьяні о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 27-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 25 пропущених голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.