Гармаш згадав експартнера по Динамо: український хавбек пояснив свій трансфер в Осієк

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
236
0 голосів
Гармаш згадав експартнера по Динамо: український хавбек пояснив свій трансфер в Осієк
Денис Гармаш. Фото: ФК Осієк
Український 33-річний хавбек Денис Гармаш розповів, чому вирішив перейти до хорватського Осієка. Виявилося, що гравця вже багато чого поєднує із новим клубом.

Колишній півзахисник київського Динамо Денис Гармаш сьогодні став футболістом Осієка. У своєму першому інтерв'ю в клубі він розповів, що його переконало перейти до хорватської команди.

Футболіст зазначив, що перед трансфером спілкувався з українським захисником Осієка Олександром Драмбаєвим, який виступає тут на правах оренди із Шахтаря.

Також він згадав свого земляка Євгена Чеберка, який виступав за Осієк з 2021 по 2023 рр. та хорватського експартнера по Динамо (2013 – 2018 рр.) Домагоя Віду. Він взагалі є вихованцем цього клубу та виступав за його першу команду з 2006 по 2010 рр.

«Я спілкувався з Драмбаєвим, який сказав, що я не помилюся, якщо приїду. Я знаю, що тут грав і Чеберко, а в київському Динамо я також грав з Відою, який часто розповідав про свою прекрасну країну і клуб, де він виріс».

Також Гармаш згадав, що раніше перетинався із нинішнім головним тренером Осієка Степаном Томашем під час своєї пів річної оренди до Резіспора із Динамо у другій частині сезону 2019/20. Однак під керівництвом хорватського спеціаліста українець не встиг провести жодного матчу.

«Я також знаю тренера з Різеспора, тому вірю, що моя адаптація буде легшою. Позиція в команді? Я атакувальний півзахисник, який може грати трохи глибше, але можу більш високо як нападник», – зазначив Гармаш в інтерв’ю пресслужбі Осієка.

Осієк після шести зіграних матчів посідає другу сходинку у внутрішній першості із 11 набраними очками в активі. Від лідера Хайдука команда відстає на чотири пункти.