Трубіну потрібен новий тренер: у Португалії провели опитування серед фанів після вильоту Бенфіки з ЛЄ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
53
1 голос
Трубіну потрібен новий тренер: у Португалії провели опитування серед фанів після вильоту Бенфіки з ЛЄ
Рогер Шмідт. Фото: Google
Після поразки у поєдинку-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи проти Марселя (0:1, 2:4 по пен.) у Португалії вже почали роздумувати над звільненням головного тренера Бенфіки Рогера Шмідта.

Напередодні, 18 квітня, лісабонська Бенфіка програла у поєдинку-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи французькому Марселю (0:1, 2:4 по пен.) та припинила боротьбу за ще один трофей у цьому сезоні, який взагалі ризикує завершити без нагород. 

Ще раніше «орли» пролетіли повз Кубок ліги Португалії, програвши в 1/2 фіналу Ешторілу (1:1, 4:5 по пен.) та Кубок Португалії, де до фіналу їх не пустив одвічний ворог – Спортінг (1:2, 2:2).

Тож, у Португалії вже реально роздумують над тим, а чи не вказати на двері Шмідту. Портал Мaisfutebol навіть провів голосування серед читачів. Більшість вболівальників підтримує відставку Шмідта.

Чи потрібно Бенфіці міняти Рогера Шмідта

  • Так – 85 %
  • Ні – 15 %

На внутрішній арені, після 29-ти турів Бенфіка має в активі 70 очок та займає другий щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відставання від Спортінга складає сім пунктів.

  • У наступному турі Бенфіка на виїзді зіграє проти СК Фаренсе. Поєдинок заплановано на 22 квітня. Початок матчу о 22:15 за київським часом.
  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 44-х поєдинках: 43 пропущених голи, 16 ігор «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного воротаря у 25 мільйона євро.