«Почали підготовку до оскарження рішення комісії»: Евертон зробив заяву щодо зняття двох очок в таблиці АПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
118
0 голосів
«Почали підготовку до оскарження рішення комісії»: Евертон зробив заяву щодо зняття двох очок в таблиці АПЛ
Евертон. Фото: Google
З Евертона зняли ще два очки у турнірній таблиці чемпіонату Англії за порушення фінансового фейр-плей – клуб українського захисника Віталія Миколенка зробив офіційну заяву.

Вчора, 8 квітня, Евертона Віталія Миколенка зняли ще два очки у таблиці АПЛ за порушення фінансового фейр-плей. Цей штраф, накладений незалежною комісією, стосується трирічного звітного періоду, що закінчується в сезоні 2022/23.

Евертон випустив офіційну заяву щодо зняття двох очок в турнірній таблиці АПЛ за порушення правил фінансового фейр-плей:

«У січня 2024 року АПЛ звинуватила Евертон у порушенні правил прибутковості та сталості (PSR) за період, що завершується сезоном 2022/23. Евертон продовжує співпрацювати з АПЛ з усіх питань, що стосуються PSR, але вкрай стурбований непослідовністю різних комісій щодо застосованих вирахувань очок.

Клуб хотів би офіційно подякувати консультативній раді вболівальників та іншим групам уболівальників за їхні пропозиції під час цього процесу, а також усім фанатам Евертона за їх постійне терпіння та безмежну підтримку. Клуб та його законні представники почали підготовку до оскарження рішення комісії. Наразі жодних коментарів не буде», – йдеться у заяві.

  • Команда опустилася з 15-го на 16-те місце в таблиці АПЛ. В активі «ірисок» тепер 27 очок після 31 матчу.
  • В листопаді 2023 року з Евертона вже знімали десять очок за ідентичне порушення, проте згодом чотири бали повернули.
  • Найближчий матч команда Шона Дайча проведе 16 квітня на виїзді проти Челсі.