«Про нього часто говорили, що він дерев’яний»: Хюбшман поділився враженнями щодо бразильців із Шахтаря

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
87
1 голос
«Про нього часто говорили, що він дерев’яний»: Хюбшман поділився враженнями щодо бразильців із Шахтаря
Брандао. Фото: Google
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Томаш Хюбшман поділився враженнями щодо бразильських легіонерів донеччан, з якими він грав в одній команді.

Томаш Хюбшман в інтерв’ю для сайту «Український футбол» описав бразильських легіонерів донецького Шахтаря, з якими він грав в одній команді:

«Я провів у Шахтарі десять років і за цей час було дуже багато хороших футболістів. Що показав, зокрема, і час після того, як вони залишили команду. Мхітарян, Вілліан, Фернандіньо, Дуглас Коста – всі потім грали у великих клубах».

Колишній півзахисник донеччан розповів про Брандао та Жадсона:

«Про Брандао часто говорили «Буратіно» – що він дерев’яний. Але, я думаю, що дерев’яний футболіст не забивав би стільки голів і не грав би потім за Олімпік Марсель. Звісно, моментів він завжди мав багато і спершу реалізовував їх мало, але потім розкрився й пішов далі.

Фернандіньо – мій партнер по центру поля. Дуже багато допомагали одне одному. Як для бразильця дуже працьовитий півзахисник. Те, що він потім багато років грав за Ман Сіті показує, що він не лише працьовитий, а й дуже технічний і з чудовим баченням гри».

Не забув Томаш Хюбшман і про Жадсона з Вілліаном:

«Іноді про Жадсона казали – «Маленьке порося». Він здавався іноді гладким і маленьким, але він мав чудову техніку і прекрасний пас, проникливу передачу. А ще я назавжди запам’ятав його вирішальний гол в екстратаймі фіналу Кубка УЄФА-2009.

Вілліан – дуже хороший футболіст з точки зору техніки і гри один в один. Нам дуже багато допомагали його індивідуальні якості. А ще він – хороший друг. Хоча у нас, в принципі, всі були справжніми друзями».

  • Наразі Томаш Хюбшман виступає за Яблонець, в який перейшов ще у 2014-му із Шахтаря.
  • У складі донеччан 42-річний чех встиг провести 285 матчів: 10 голів, чотири асисти та 17 трофеїв.