Гольове повернення Мессі не допомогло: Інтер Маямі без Кривцова і на очах Суареса втратив перемогу в матчі МЛС

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
963
2 голоси
Гольове повернення Мессі не допомогло: Інтер Маямі без Кривцова і на очах Суареса втратив перемогу в матчі МЛС
Ліонель Мессі. Фото: Х-акаунт Інтера (Маямі)
Інтер з Маямі у поєдинку регулярного чемпіонату МЛС не зумів втримати перемогу над Колорадо, та розійшовся з Репідс результативною нічиєю (2:2). Один з голів «чапель» забив їх лідер Ліонель Мессі. Український бек Інтера Сергій Кривцов гру пропускав.

У ніч на 7 квітня в американському Форт-Лодердейлі відбувся матч регулярного чемпіонату МЛС між місцевим Інтером Маямі та Колорадо Репідз, який потішив глядачів одразу чотирма голами (2:2).

Лідер та головна зірка господарів поля Ліонель Мессі у звітному поєдинку провів першу гру після травми, з'явившись на полі в перерві й одразу відзначився голом. Натомість уругвайський нападник Інтера Луїс Суарес залишився в запасі.

Українського захисника команди з Маямі Сергія Кривцова і взагалі не було в заявці на матч. Наш співвітчизник продовжує заліковувати травму (м'язова контузія).

MЛС

Інтер Маямі – Колорадо – 2:2 (0:1)

Голи: Мессі, 58, Афонсо, 60 – Наварро, 45, Бассетт, 88.

  • Після восьми ігор в активі Інтера з Маямі є 12 залікових очок, яких вистачає аби втримуватися на третій позиції Східної конференції.
  • У наступному турі Інтер з Маямі на виїзді зіграє проти Спортінга з Канзас-Сіті. Поєдинок заплановано на 14 квітня. Початок гри о 03:30 за київським часом.
  • Сергій Кривцов у поточному сезоні зіграв за команду з Флориди у восьми офіційних поєдинках, без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 33-річного українського оборонця у 1,8 мільйони євро.