Ексклуб Коноплянки запропонував Шахтарю стадіон для проведення єврокубкових матчів: арена приймала фінал ЛЧ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
239
1 голос
Ексклуб Коноплянки запропонував Шахтарю стадіон для проведення єврокубкових матчів: арена приймала фінал ЛЧ
«Фелтінс-Арена». Фото: Google
Німецький Шальке запропонував керівництву донецького Шахтаря проводити єврокубкові матчі наступного сезону на своєму домашньому стадіоні «Фелтінс-Арені».

Пресслужба Шальке розіслала своїм вболівальникам досить цікаве опитування. Фанам пропонується відповісти на питання, яке геть не стосується їх клубу! Респондентів попросили відповісти на питання: чи ходитимуть вони на матчі українського Шахтаря з Донецька в Лізі чемпіонів чи Лізі Європи та чи куплять вони абонемент зі знижкою на всі ігри гірників.

«Шальке пропонує Шахтарю можливість зіграти свої ігри Європи чи Ліги чемпіонів на нашій «Фелтінс-Арені». Наші клуби мають спільне коріння в шахтарських традиціях і характеризуються глибоким почуттям історії та товариства. 

Відкриваючи свої двері для «Шахтаря», ми не тільки простягаємо руку дружби, а й користуємося можливістю продемонструвати гостинність нашої громади. Звичайно, ця співпраця має і економічний потенціал для нашого клубу», – йдеться з-поміж іншого у повідомленні, яке оприлюднив портал Sportbuzzer

Нагадаємо, що свого часу за Шальке виступав ексгравець Шахтаря, Дніпра та національної збірної України Євген Коноплянка. Всього у клубі з Гельзенкірхена він провів 57 поєдинків у яких забив шість голів.

  • В сезоні 2023/24 Шахтар проводив єврокубкові матчі в іншому німецькому місті – Гамбурзі.
  • «Фелтінс-Арена», яка приймал фінал Ліги чемпіонів у сезоні 2003/04 років, здатна вмістити 62 тисячі 271 глядача.