Шевченко створив нову службу в УАФ: її очолив колишній правоохоронець

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2988
2 голоси
Шевченко створив нову службу в УАФ: її очолив колишній правоохоронець
Андрій Давиденко. Фото: УАФ
В Українській асоціації футбола з'явилася своя Служба внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань. Очолив її Андрій Давиденко.

Андрій Шевченко продовжує трансформацію УАФ.  Сьогодні, 4 квітня, стало відомо, що в Асоціації вже з'явилася нова Служба внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань. Її очолив колишній правоохоронець Андрій Давиденко. Про це повідомила пресслужба УАФ.

Чим конкретно займатиметься новий департамент, поки не зрозуміло. Однак відомо, що Давиденко багато років працював у правоохоронних органах та має досвід співпраці з УАФ у питаннях боротьби з впливом на результати футбольних матчів.

Варто нагадати, що на минулому тижні стало відомо про те, що УАФ вирішила припинити співпрацю з Франческо Баранкою, який очолював Комітет з етики та чесної гри. 

  • 25 січня за підсумками звітно-виборчого Конгресу Андрія Шевченка було обрано президентом Української асоціації футболу (УАФ).
  • Легендарний бомбардир київського Динамо, італійського Мілану та Челсі став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії.
  • Франческо Баранка став головою Комітету етики та чесної гри УАФ у 2016 році.