Які шанси в України виграти Євро-2024: в Англії склали рейтинг фаворитів та назвали лідерів команди Реброва

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
631
1 голос
Які шанси в України виграти Євро-2024: в Англії склали рейтинг фаворитів та назвали лідерів команди Реброва
Групове фото збірної України. Фото: УАФ
Англійські журналісти склали свій рейтинг головних фаворитів чемпіонату Європи 2024 року. Свою національну збірну вони розмістили на четвертому щаблі, а Україну поза межами топ-10.

І так стрибнули вище голови, зважаючи на всі події у країні. Мова про національну збірну України, яка подолавши груповий етап та сито фінальної кваліфікації плей-оф, все ж вирвала путівку на Євро-2024. Однак, як вважають журналісти з Великої Британії, у Німеччині на перемогу України розраховувати не варто.

«Україна якимось чином зуміла потрапити до Німеччини, незважаючи на те, що їй довелося грати всі свої матчі на чужій землі (у Польщі) через жахіття, що розгорталися вдома (війна з росією).

Просто пробившись на Євро, Україна вже підняла дух народу, спустошеного російським вторгненням». 

На думку наших колег з Великої Британії, як і букмекерів, вийти з групи шанси у жовто-синьої дружини Сергія Реброва досить великі. 

«Бельгія, очевидно, буде головним фаворитом групи E. Натомість і Словаччина, і Румунія мають боятися збірну України, в якій грають такі гравці, як вінгер Челсі Михайло Мудрик, який забив переможний гол у ворота Ісландії, воротар Реала Андрій Лунін та захисник Арсеналу Олександр Зінченко», – йдеться в оглядовому матеріалі Goal.com.

Топ-10 головних фаворитів Євро-2024 за версією Goal.com

  1. Франція
  2. Португалія
  3. Бельгія
  4. Англія
  5. Німеччина
  6. Іспанія
  7. Італія
  8. Угорщина
  9. Австрія
  10. Нідерланди

… 14. Україна

  • Цьогорічний чемпіонат Європи відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Суперниками України по квартету Е на Євро-2024 будуть команди Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.